Irish Glory voor de voedselbank

Gedurende heel 2021 zal er elke maand een provincie voorzien worden van onze Irish Glory kruidenboter. Wij hopen een ieder die dit nodig heeft hierbij een hart onder de riem te kunnen steken!

Nieuwsgierig naar onze activiteiten omtrent deze actie? Houd dan onze website, onze Facebook- & Instagrampagina in de gaten.


September & oktober 2021

Overijssel & Utrecht

Terwijl de herfst zijn intrede maakt en onze volgers massaal onze herfstactie delen, gaan wij door met doneren!

Deze maanden hebben wij mogen doneren aan Utrecht en Overijsel!


Augustus 2021

Gelderland

Dit stukje prachtige natuur is gewoon te vinden in ons eigen land, op de Veluwe in 𝘎𝘦𝘭𝘥𝘦𝘳𝘭𝘢𝘯𝘥! Laat dit deze maand precies de provincie zijn waar wij onze donatie doen…


Juli 2021

Noord-Brabant

Door het distributiecentrum in Tilburg deze maand te voorzien met onze verse kruidenboter, is ook Brabant aan onze lijst toegevoegd!


April, Mei & Juni 2021

Groningen, Flevoland en Drenthe


Maart 2021

Friesland

Het aantal klanten van de voedselbank blijft stijgen. Helaas is het aantal mensen die hulp nodig heeft, veel groter.

Daarom blijven wij de voedselbank steunen en hebben wij in maart Friesland voorzien van verse, direct smeerbare kruidenboter!


Februari 2021

Limburg

Voor de tweede donatie van 2021, dalen we af naar het zuiden van het land en maken wij de mensen in Limburg blij met heerlijke kruidenboter in hun pakket!


Januari 2021

Zuid-Holland

In januari zijn wij onze actie afgetrapt met de provincie Zuid-Holland.

Op 12 januari heeft onze collega Roxana de eerste lading mogen overhandigen aan de nieuwe voorzitter van Voedselbank haaglanden, Sjaak de Bruijn!